• nieuwsbericht
  2015 12 104 Penthouse T te H Kolmont Zuidzicht c Danica Kus 05
  lees nieuwsbericht

  Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard

  Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De pleziervaart ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

  04 april 2022
 • nieuwsbericht
  Social distancing promo web 20
  lees nieuwsbericht

  Investeren met meerwaarde? Vastgoed loont

  Je spaarboekje bij de bank brengt al jaren niets meer op. En de schommelingen op de beurzen zijn risicovol voor je centen. In vastgoed daarentegen zit je geld veilig én is het meer waard. Nu en later. Kijk je op tegen de administratieve en praktische beslommeringen om bijvoorbeeld een huurder te zoeken? Kies dan voor een partner die alles uit handen neemt.

  06 mei 2021
 • nieuwsbericht
  Kolmont Refuga penthouses te koop interieur Hasselt sunset
  lees nieuwsbericht

  Kolmont Select: exclusief meerwaardevastgoed

  Topkwaliteit: het is een vast gegeven in al onze bouwprojecten. Maar wist je ook dat we over een apart high end-woonaanbod beschikken voor de happy few? Levensgenieters die specifiek op zoek zijn naar exclusief resideren? Denk aan super-de-luxe penthouses, exquise villa-appartementen, royale valleiwoningen, ... En dat op triple A-locaties. Een droom om in te leven én een investering die altijd zijn meerwaarde behoudt.

  31 augustus 2020
 • nieuwsbericht
  Knauf Zuidzicht 5873 0914
  lees nieuwsbericht

  Investeren in een veilige haven

  Licht, lucht en luxe: driemaal L is scheepsrecht bij Zuidzicht in Hasselt.

  26 februari 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 06
  lees nieuwsbericht

  Investeren op hoog niveau

  14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt en waar huurprijzen boomen. Projectontwikkelaar Kolmont maakt investeren hier wel érg makkelijk. Een unieke verhuurdersservice garandeert een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

  17 februari 2020
Neem contact op