• nieuwsbericht
  Social distancing promo web 20
  lees nieuwsbericht

  Investeren met meerwaarde? Vastgoed loont

  Je spaarboekje bij de bank brengt al jaren niets meer op. En de schommelingen op de beurzen zijn risicovol voor je centen. In vastgoed daarentegen zit je geld veilig én is het meer waard. Nu en later. Kijk je op tegen de administratieve en praktische beslommeringen om bijvoorbeeld een huurder te zoeken? Kies dan voor een partner die alles uit handen neemt.

  06 mei 2021
 • nieuwsbericht
  Kolmont Refuga penthouses te koop interieur Hasselt sunset
  lees nieuwsbericht

  Kolmont Select: exclusief meerwaardevastgoed

  Topkwaliteit: het is een vast gegeven in al onze bouwprojecten. Maar wist je ook dat we over een apart high end-woonaanbod beschikken voor de happy few? Levensgenieters die specifiek op zoek zijn naar exclusief resideren? Denk aan super-de-luxe penthouses, exquise villa-appartementen, royale valleiwoningen, ... En dat op triple A-locaties. Een droom om in te leven én een investering die altijd zijn meerwaarde behoudt.

  31 augustus 2020
 • nieuwsbericht
  Kolmont Zuidzicht Hasselt 12
  lees nieuwsbericht

  Investeren in een veilige haven

  Licht, lucht en luxe: driemaal L is scheepsrecht bij Zuidzicht in Hasselt.

  26 februari 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 06
  lees nieuwsbericht

  Investeren op hoog niveau

  14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt en waar huurprijzen boomen. Projectontwikkelaar Kolmont maakt investeren hier wel érg makkelijk. Een unieke verhuurdersservice garandeert een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

  17 februari 2020
Neem contact op