Nieuwsbericht

Kolmont Select: exclusief meerwaardevastgoed

Topkwaliteit: het is een vast gegeven in al onze bouwprojecten. Maar wist je ook dat we over een apart high end-woonaanbod beschikken voor de happy few? Levensgenieters die specifiek op zoek zijn naar exclusief resideren? Denk aan super-de-luxe penthouses, exquise villa-appartementen, royale valleiwoningen, ... En dat op triple A-locaties. Een droom om in te leven én een investering die altijd zijn meerwaarde behoudt.

Denk ruimer

Het zit al in de naam: Kolmont Select ‘selecteert’ alleen de meest prestigieuze panden uit onze woonprojecten. Hier staat de kunst van het wonen centraal. Dankzij superieure materialen, een bijzonder doordachte inrichting, overweldigende panorama’s, riante terrassen en natuurlijk … een uitzonderlijk ruim woonoppervlak.

Net door die focus op luxe ben je zeker van een ‘one of a kind’-leefervaring. Een woonbeleving waar iedereen je om zal benijden. Hier pluk je de meerwaarde dag na dag, en verzilver je jouw exclusieve woonst ook op de lange termijn.

Een selectie met standing

Benieuwd naar enkele voorbeelden? We serveren ze met plezier. Begin alvast te dromen van het mondaine leven.


Kolmont Refuga penthouses te koop interieur Hasselt sunset
Hier staat de kunst van het wonen centraal.

Kapertoren | De hoogste woonplek van Hasselt

De hoogste woonplek van Hasselt? Natuurlijk zit die in ons Select-aanbod. Op de bovenste etage van de Kapertoren kies je voor levensgenieten op torenhoog niveau. In deze prestigieuze duplexloft ligt de wereld aan je voeten. Vanuit je master bedroom kijk je uit over half Limburg. Reken verder op hyperfunctionaliteit, hoge plafonds, gevelbrede terrassen en royale leefruimtes. En dat met een minimale footprint. Deze investering in trendy en toekomstgericht Hasselts vastgoed is goud waard. Ja, hier heb je niet alleen zicht op de skyline, je bént de skyline! En de stijl van de inrichting? Die bepaal je zelf!

• Zuidzicht 7th | Secret garden

Zuidzicht is een luxebubbel met secret garden, het-jaar-rond-vakantiegevoel en zicht op de Hasseltse skyline. Op verdieping 7 beleef je Hasselt in opperste luxe: van zonsopgang tot zonsondergang. A-dembenemend! Het riante leefterras van dit selecte penthouse is 223 m2 groot en omarmt de royale woonruimtes. Je verborgen buitenoase biedt voldoende plaats voor een private spa, je eigen zwembad, een kruidentuin, loungehoek en fitnessruimte. En dat pal aan de jachthaven én op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Wonen aan het water was nog nooit zo surreëel. En het rendement van je investering? Excellent.

Zuidzicht 6th | Aquatic vibe

Dit Kolmont Exclusive-penthouse is een Limited Edition-pand van het hoogste niveau. Het riante terras van 390 m² kijkt uit op de Kanaalkom. Jouw private terrasoase biedt vlot plaats voor een buitenkeuken, kruidentuin en loungehoek. Of waarom geen vijver, wellness of zwembad? Het panorama inspireert vanuit elke hoek. Van dageraad tot avondval. Gigantische ramen in zwart aluminium trekken het buitengevoel door naar binnen. Zo behoud je altijd en overal voeling met de stad. De afwerkingsgraad is subliem, met hoogwaardige materialen en een inrichting die jouw levensstijl weerspiegelt. De ultieme villabeleving op het allerhoogste niveau.

Bekijk het exceptionele aanbod in detail op www.kolmontselect weten over onze prestigieuze selectie voor investeerders? Contacteer Kolmont Select meteen: 011 211 211. <>

Neem contact op