Limited Edition Panden

De kunst van het wonen

De kunst van het wonen? Kolmont Select presenteert alleen de meest exquise appartementen en penthouses. Limited Edition-panden van het hoogste niveau. Op Triple A-locaties. Elk detail zit goed. Indeling. Afwerking. Locatie. Hoe riant uw appartement of penthouse ook is. Dit is prestigieus resideren. Met ongeziene woonbeleving als directe return, en rendement als bonus op lange termijn. Klinkende projecten voor klanten met standing.

Kolmont Select is de high-end divisie van Kolmont. Samen met Kolmont Wonen, Kolmont.biz en Kolmont Invest beheersen we alle facetten van de woonmarkt. Van eerste steen tot hoogste opbrengst.

Ja, ik wil graag meer informatie >
7707 kolmont zuidzicht penthouses 4 B72 04 dusky sketch
Kolmont Refuga Urban Villa Hasselt corner suites
7621 kolmont kapertoren skyline 01

JAN PALFIJN
coming soon

Mighty fine living

De Hasseltse Theaterwijk is dé thuishaven van ondernemers en cultuurliefhebbers. Levensgenieters en wereldburgers. Hier zit je op de eerste rij van het leven. Met de spotlights gericht op onvervalste luxe en maximaal wooncomfort. Hartje Hasselt en toch in de luwte van het stadsgebeuren.

>> Ontdek groots en groen wonen

ZUIDZICHT
Rooftop Villa

Standing in uw zwevend stadspark

Leven met zicht op de skyline van Hasselt. Dit Kolmont Select-penthouse is een Limited Edition-pand van het hoogste niveau. Het riante terras van 390 m² biedt plaats voor een buitenkeuken, kruidentuin en loungehoek. Of waarom geen vijver, wellness of zwembad? Het panorama inspireert vanuit elke hoek. Van dageraad tot avondval. Dit is úw secret garden, zes hoog.

>> Daar wil ik meer van zien

RESIDENTIE TERRASSELT
De Eyecatcher Van Hasselt

De kunst van select wonen: in Terrasselt krijgt ze een nieuwe dimensie. Met prestigieuze penthouses en exclusieve terrasappartementen in hartje Hasselt. Het woonconcept is ongeëvenaard. U leeft in een sfeervolle enclave, pal in de tintelende binnenstad. Discrete doorsteekjes loodsen u zó naar de winkelstraten met hun boetieks, restaurants en terrassen.

>> Ik wil nu al meer te weten komen

RESIDENTIE REFUGA
City View Penthouse

Het visionaire ontwerp van Refuga combineert luxe met groen – pal in het hart van Hasselt. Het penthouse op de hoogste etage aan de Melderstraat schenkt u 270° zicht op de Hasseltse stadskern. Hier ligt het centrum aan uw voeten...

>> Lees meer
7655 kolmont refuga images interior A City Apartment 02 4 09 daylight final

RESIDENTIE REFUGA
Villa Appartement

Standing op het dak van de stad

Visionaire architectuur in combinatie met de Triple A-locatie garandeert een uitzonderlijke woonbeleving. Uw terras met winterloggia kijkt uit op een esthetische binnenoase van meer dan 4000 m2. Met grote bomen, aangename graspartijen, banken én doorsteekjes die u naar de bruisende winkelstraten loodsen.

>> Meer weten?

Interesse?

Maak hier een afspraak en laat je begeleiden naar jouw woondroom

7655 kolmont refuga images interior C City Apartment 01 3 02 final

Of ontdek het volledige aanbod op kolmont.com

Neem contact op