Nieuwsbericht

Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard

Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De pleziervaart ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

De ontwikkeling van het Zuidzicht-project heeft zich bijzonder snel voltrokken: vier verschillende woontorens, in vier opeenvolgende fases. In 2011 werd gestart met de commercialisatie van fase 1. Een instant succes, en daarom werd voor de resterende fases nog een extra portie glamour voorzien in de vorm van zwembaden. De eerste drie fases van Zuidzicht zijn al een tijdje bewoond, en ook fase 4 is intussen helemaal opgeleverd én bewoond, op één luxepenthouse na. De kopers die het project tot nu toe heeft aangetrokken, beperken zich niet alleen tot de eigen provincie. “Hasselt blijkt een veel grotere aantrekkingskracht uit te stralen dan we zelf beseffen”, aldus Bart Tans. “De reactie die ik tot nog toe het meeste heb gehad van bewoners, was ‘dit hadden we al veel eerder moeten doen’”.

2015 12 104 Penthouse T te H Kolmont Zuidzicht c Danica Kus 05
“Hasselt blijkt een veel grotere aantrekkingskracht uit te stralen dan we zelf beseffen”

Standing met zicht op de skyline

Zuidzicht omvat 290 appartementen, een gezonde mix van wooneenheden. Er zijn studio’s, een-, twee-, drieslaapkamerappartementen, maar ook penthouses. Op één penthouse na zijn de 4 fases van Zuidzicht helemaal uitverkocht. Daarom biedt Kolmont vandaag haar allerlaatste penthouse aan.

Leven met zicht op de skyline van Hasselt, van dageraad tot na avondval: dit penthouse heeft zijn eigen zwevende stadspark. Het terras van 390 m² biedt plaats voor een buitenkeuken, kruidentuin, loungehoek en zwembad. Dit is úw secret garden, zes hoog.

Gigantische ramen in zwart aluminium trekken het buitengevoel door naar uw royale binnenruimtes. Zo behoudt u overal voeling met de stad. De locatie? Aan de Hasseltse Blauwe Boulevard met zijn jachthaven, trendy restaurants en terrasjes. Dit is waterwonen par excellence op een zucht van de Grote Markt. Ongeziene woonbeleving als directe return, rendement als bonus op lange termijn.

The sky is the limit

Wie wil, kan zelfs allerlei extra’s toevoegen. Het lastenboek wordt volledig op maat gemaakt. Carrara-marmer in de keuken, spraakgestuurde domotica, dressingrooms, designverlichting of een jacuzzi op het dakterras. Er is echt vanalles mogelijk. Alle registers kunnen opengetrokken worden en we hangen niet meer vast aan een standaardprocedure. Kolmont zorgt ervoor dat een droom werkelijkheid wordt.

Meer weten over onze prestigieuze selectie voor Investeerders?

Contacteer Kolmont Select meteen. Bel 011 211 211 of bekijk het exceptionele aanbod van Kolmont Select in detail op onze website kolmontselect.com.

Neem contact op